Töltse le a CégPásztor Apróhirdetési szelvényét


Szelvény
2,01 MBKérjük figyelmessen olvassa el az apróhirdetési szelvényen található fontos információkat. Az apróhirdetési szelvényt a hónap utolsó munkanapjáig jutassa el a szerkesztőségünkbe, vagy postai úton vagy fax-on vagy e-mailben.

FONTOS TUDNIVALÓK:

1. Írja le olvashatóan a megjelentetni kívánt hirdetés szövegét, és adja meg az adatokat (rovat neve, stb.)
2. Ha postai úton juttatja el a hirdetési szelvényt, akkor mellékelje a befizetést igazoló rózsaszín postai utalvány másolatát. A kiemelt megjelenési módok díja - amennyiben élni kíván a lehetőséggel - az alapáron felül fizetendő.
3. Hirdetését a megrendelés beérkezését követő hónap elején olvashatja a Cégpásztor reklámújságban.


Köszönjük, hogy a CégPásztor újságot választotta az apróhirdetése megjelenítésére.

Kérjük figyelmessen olvassa el az apróhirdetési szelvényen található fontos információkat. Az apróhirdetési szelvényt a hónap utolsó munkanapjáig jutassa el a szerkesztőségünkbe, vagy postai úton vagy fax-on vagy e-mailben.

Kivonat az Általános Szerződési Feltételekből

Amennyiben hirdetést kíván megjelentetni a CégPásztor Média. által kiadott nyomtatott sajtótermékben, a CégPásztor reklámújságban, Ön (a továbbiakban: Hirdető) elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Kérjük, töltse le és gondosan olvassa el a rendelkezéseket, amely az Ön és a CégPásztor Média. között létrejövő jogviszonyt szabályozza.

1. Általános rendelkezések

A CégPásztor reklámújságban lehetőség van arra, hogy a Hirdető a hirdetését nyomtatott formában jelentesse meg a CégPásztor Média. által kiadott, CégPásztor reklámújság néven megjelenő ingyenes, címzetlen reklámújságban. Az adott hirdetésben szereplő minden információ a Hirdetőtől, nem a CégPásztor Média-tól származik. A CégPásztor Média. nem vállal felelősséget a hirdetések tartalmáért, illetve azok valódiságáért. A CégPásztor Média. a hirdetés tartalmának hitelességét és valódiságát nem ellenőrzi.

Az ÁSZF-et megtalálja a főoldalon a CégPásztor menüpont alatt.