Ingyenes reklámúság Debrecen
Ingyenes hirdetési újság Debrecenben

Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket a figyelmével.

A CégPásztor Média 2009 tavaszán látta meg a napvilágot és kezdte el a sikeres tevékenységét Hajdú-Bihar Megyében.
Fő tevékenységünk a lapkiadás.
Cégünk üzletpolitikája az, hogy segítsük a cégeket/vállalkozásokat a siker felé terelni a CégPásztor nevű újságunkkal, ami Hajdú-Bihar Megye nagyobb városaiban van jelen.
Hiszünk abban, hogy szükség van hatékony hirdetésekre, és eddig hiányzott a megyékből egy, a CégPásztor-hoz hasonló színvonalas újság.
Korábban megjelent kiadványaink kapcsán, sok neves helyi cég bizalmát és elismerését sikerült elnyernünk.
Reméljük hamarosan Önt is az elégedet Ügyfeleink táborában köszönthetjük.
2011-ben a CégPásztor újság 2. éves sikeres működése mellett, megjelent további 2 kiadványunk ami az EgészségPásztor és az ÚtiPásztor újság néven működik és gyarapszik az Ügyfelek sokáságával.
2012-től a DomainPásztorral elkezdtük az Ügyfeleinket azzal is segíteni, hogy az írott média mellett az interneten is sikeresen megjelenjenek.
Weblapok készítésével és domain név regisztrlásával és tárhely szolgáltatásainkkal állunk rendelkezésére minden régi és új Ügyfeleinknek.
A teljesen magyar tulajdonban lévő vállalatunk tudatosan választotta a fejlődés és növekedés útját mivel mi hiszünk a pozitív hozzáállás erejében.
A CégPásztor megalapításától napjainkig számos Ügyfelek csatlakoztak hozzánk ami azt jelenti, hogy rövid távon is meglehetősen sikeres utat tettünk meg.
Cégünk, a Cívis Press Kft. azt valja, hogy a döntéseink és a tudatos gondolkodásunk szerint a közép és hosszú távon csak is korrektséggel lehet megmaradni a piacon.
CégPásztor és a munkatársai azt valják, hogy a korrekt hozzáállásnak a legnagyobb gyümölcse nem a pénzben mérhető, hanem az Ügyfeleink elégedettségében és ennek köszönhető az az eredmény, hogy sok elégedett Ügyfeleink másoknak is ajánlanak bennünket amit köszönünk szépen Nekik.
A véleményünk szerint a CégPásztor ügyfélszolgálatának tényleg az Ügyfelet kell szolgálnia, mind a korrekt hozzáállással, tájékoztatással és a probléma megoldására való törekvésben is.
Cégünk és a munkatársaink is nagyon elkötelezettek Ügyfeleik és a minőségi szolgáltatásaink nyújtása iránt.
A CégPásztor ügyfélszolgálatán dolgozó munkatársainktól a legfontosabb, amit elvár a cégünk, az az hogy a lehető leghamarabb megértsék az esetlegesen felmerülő problémákat és sikeresen meg is oldják azt.
DomainPásztor munkatársai tudják azt, hogy az élet más szituációiban ők maguk is ügyfelek és ennek fényében szolgáják ki a CégPásztor ügyfeleit, hisz ők is ültek már a telefon túlsó végén miközben segítségre vártak a problémájuk megoldására.
Számos hasznos információkkal segítjük az Ügyfeleinket a www.cegpasztor.hu weboldalunkon, hogy a kérdéseikre vagy problémáikra gyors választ kaphassanak.
Legtöbbször saját erőnkön felül is próbáljuk Ügyfeleinket kiszolgálni megfelelően és ez az alapja a CégPásztor újság folyamatos és sikeres fejlődésnek titka.
Több olyan kollégákkal dolgozunk akik szakértelmükkel és tudásokkal is hozzájárulnak az Ügyfeleink elégedettségének növeléséhez és a cégünk további sikereikhez.
Folyamatosan fejlesszük a cégünket és a rendszerünket a még minőségebbi kiszolgálás érdekében.

Hirdetés feladásával kapcsolatban a CégPásztor szerkesztőséget hétköznapokon reggel 8 órától este 17 óráig tudja elérni. Szombati napom 11 órától 15 óráig állunk a kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Szerkesztőségünk címe:

Cím: 4032. Debrecen Doberdó utca 5.

Nyitvatartás

Üzemeltető: CégPásztor Média
Cégjegyzékszám: 09-09-016900
Adószám: 14760257-2-09
Bankszámlaszám:(HajdúTakarék Bank): 00000000-60600084-11100764
Nemzetközi (IBAN) Számlaszám HUF: HU25 6060 1110 0764 0000 0000
BIC (SWIFT) kód: TAKB HU HBHirdetés feladásával kapcsolatban a CégPásztor szerkesztőséget hétköznapokon reggel 8 órától este 17 óráig tudja elérni. Szombati napom 11 órától 15 óráig állunk a kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Szerkesztőségünk e-mail elérhetősége:

debrecen@cegpasztor.hu

Hirdetés feladás e-mail elérhetősége:

hirdetes@cegpasztor.hu

Lapterjesztő hálózatunk e-mail elérhetősége:

terjesztes@cegpasztor.hu

A Grt. 6. § (1) bekezdése szerint, ha külön törvény eltérően nem rendelkezik, elektronikus hirdetés természetes személynek mint reklám címzettjének közvetlen megkeresése módszerével, így különösen elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű más egyéni kommunikációs eszköz útján (e-mail, sms, mms, fax) kizárólag akkor közölhető, ha ahhoz az elektronikus hirdetés címzettje előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. www.nmhh.hu