Töltse le a friss megjelent rejtvényünket


2015.03.08
2,25 MBHa Ön nem kapot CégPásztor újságunkból és szeretne résztvenni a játék sorsulásunkon, akkor nincs más feladata töltse le az aktuális rejtvényünket a weboldalunkról és fejtse meg a rejtvényünket és küldje be a szerkesztőségünkbe postai úton vagy e-mailben.

Beküldési határidő


Nap
Óra
Perc
mp

Sorsolás

2017.10.11

A CégPásztor újság rejtvényének nyertes megfejtői:

2017. augusztus. 07-i sorsolásunkon nyert 1 db 2 fő részére szóló 3 napos Wellness hétvégét nyert amita Thermal Hotel Gara Füzesgyarmat ajánlott fel:
- Németh Ferencné Debrecen

1-1 db 2000 Ft-os autóalkatrész vásárlási utalványt a Hemo 2002 Kft felajánlásával:
- Nagy Imre Debrecen
- Fekete János Derecske
- Kiss Kálmán Hajdúböszörmény
- Juhász Gergő Hajdúszoboszló
- Nyerges Jánosné Kaba

A nyerteseket levélben értesítjük a nyeremény átvételéről. Köszönjük a rengeteg beküldött helyes megfejtést.

Wellness hétvége

1 db 2 fő részére szóló 3 nap 2 éjszakás wellness hétvége, bőséges svédasztalos reggelivel és korlátlan wellness részleg használattal.

Női fitness bérlet

5 x 1-1 db 2 hetes női fitness bérlet.

Keresztrejtvény - hivatalos játékszabályzat

KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ.
A JÁTÉKBAN VALÓ RÉSZVÉTELED ÚGY MINŐSÜL, HOGY AZ ITT LEÍRTAKKAL MARADÉKTALANUL EGYETÉRTESZ ÉS AZOKAT ELFOGADTAD.

1. A játék szervezője, a játék időtartama

A játék szervezője és lebonyolítója:CégPásztor szerkesztősége 4032. Debrecen Doberdó utca. 5. 2/6.
A keresztrejtvény beküldési módjai:Postai úton a szerkesztőségünkbe vagy a rejtveny@cegpasztor.hu e-mail címünkre.
A játék időtartama:Minden hónapban amikor megjelenik a CégPásztor info reklámújság

2. Részvételi feltételek

A játékban a 18. életévüket betöltött, bejelentett magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személyek vehetnek részt. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a játék feltételeit indokolás nélkül módosítsa, ide értve a játék megszüntetését is. Az erre vonatkozó tájékoztatást a Szervező a játék egyéb közleményeivel azonos nyilvánosságot biztosítva közzéteszi.

3. A nyertes megállapítása

A szerencsés nyertest azok közül a játékosok közül sorsoljuk ki, akik helyes megfejtést küldenek be a poastai úton vagy a megadott e-mail címre. Amennyiben a nyertesről megállapítást nyer, hogy nem felel meg a jelen játékszabályban meghatározott feltételeknek, úgy a Szervező jogosult arra, hogy a nyeremény átadását megtagadja, és amennyiben úgy ítéli meg, a helyesen válaszoló és a jelen játékszabályzatban leírtaknak maradéktalanul megfelelő játékosok közül saját belátása szerint új nyertest sorsoljon.
A nyeremény átvételéről a játék szervezője postai úton vagy e-mail válaszüzenet útján közvetlenül egyeztet a nyertessel.

4. További feltételek

A Szervező az adatkezelés során a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. (Avtv.) rendelkezéseinek megfelelően jár el. A nyertes – az Avtv-ben biztosított egyéb jogain túlmenően, azokat nem korlátozva – a fenti időtartam alatt jogosult az adatkezelésről felvilágosítást, a személyes adatainak módosítását, illetve az adatkezelés megszüntetését kérni, azzal, hogy az adatkezelés megszűnése esetén a nyereményjátékból kizárható.